vifta runt någon man har lite svårt för

smudge stick 1

Smudge stick 2

smudge stick 3

Smudge sticks.

En del har det för att rena sig själva och sina hus från negativa energier. Röken från örterna attraherar negativ energi och renar den. Reningsceremonin innebär att man bränner speciella heliga växter och antingen låter ett föremål passera genom röken eller fläktar röken runt en person eller plats. Växtens ande renar då vad som behöver renas. Så himla rolig grej att ta med till jobbet och börja vifta runt någon man har lite svårt för!

Men bortsett från det, så vansinnigt snyggt! I en skål på köksbänken, hängandes i taket eller varför inte som en härlig present istället för ett gäng tulpaner när du ska hem till någon på middag. Kika här om du vill göra egna. Annars vet jag man kan köpa på ex Etsy eller säkert på en massa olika hälsokostbutiker.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *