132 trappsteg för att vara exakt

 
Texture
Ni vet känslan när hissen varit trasig i över månad och en bor högst upp i huset med sex trappor. 132 trappsteg för att vara exakt. När en ringer felanmälan flera gånger om dagen och får det släpiga svaret, jaha, och vad är det för fel på hissen? Ja, you tell me!

När en lockar trötta barn med glass och godis för att de för tredje gången samma dag ska gå dessa 132 trappsteg utan att klaga. När en befinner sig på trappsteg 48 klockan 15.45 en dimmig måndagsförmiddag med barn som är arga för att det inte gick att åka stjärtlapp efter dagis pga snöslask, för att hissen fortfarande är trasig och för att de inte får titta på My Little Pony på Netflix medan de går dessa sex trappor, ja just precis då rings det i telefonen om ett intressant jobb en sökt.

Ja ni vet den känslan.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *