hon är vårt sommarbarn

Hon har en blå morgonrock på sig när vi äter frukost. Hon slickar mest av smöret från smörgåsen och målar bordet med smultronyoghurten. Blir arg om hon inte får välja vilken stol hon ska sitta på. Jag har klippt hennes lugg kort, rakt av och hon ser lite grann ut som mig när jag var liten. Hon är smutsig under fötterna trots att hon inte gillar att gå barfota. På stortårna syns lite rött nagellack, annars är det mesta avskavt. När hon ler anar jag att hennes hörntänder är något längre än framtänderna. Hon är fantastisk. Ibland gnistrar det till i hennes ögon och jag får en lång och hård kram. Min mamma säger hon, om och om igen. Hon är det bästa av mig och det bästa av sin pappa.

Hon är vårt sommarbarn.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *