torra händer och jobbhjärna

Ska det vara så svårt att hitta vita strumpbyxor. Har letat nästan överallt. Vill ha heltäckande vita fina strumpyxor till ett bröllop i maj. För visst får man väl ha vita strumpbyxor bröllop. Det är väl helvitt man ska undvika som gäst. Måste dubbelkolla det tror jag.

Tänk igår började jag jobba igen, efter ett och ett halv år hemma med lilla E. Vilken omställning. Jobbhjärnan har varit på paus fick jag ju snabbt bli vittne till. Det mesta finns förstås kvar där inne någonstans, måste bara damma av det lite :) I smyg fantiserar jag om sovmorgon och lite godare kaffe i kaffeautomaten. Fast bara i smyg. Positivt är att vara omgiven av vuxna hela dagen, lära sig nya saker och poolen att simma i när man har långlunch. Ett minus är att behöva ställa klockan på morgonen, alla stressade människor i tunnelbanan och händer som blir torra av kontorsluft (stor tub L:A Brukets handkräm ett måste i väskan). Fint att ha en omtänksam fantastisk F hemma efter jobbet, som lagat tvårätters med vin.

Tack för att du finns!

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *