ökat fokus och röd i ansiktet

Marilyn headstand

Men mamma du blir helt röd i ansiktet ju. Det var vad jag fick höra första gången jag stod på huvudet hemma. Inte, vad duktig du är som fixar att stå på huvudet mamma! Fördelarna med huvudstående är (åtminstone enligt de hängivna) många, ökat fokus, avstressande, bättre blodflöde i hjärnan, vila för hjärtat osv. Vad som är sant och icke av detta låter jag vara osagt för några säkra källor har jag inte att presentera. Strunt i det, jag kan bara säga att det ger mig massor av glädje och lugn. Jag gör det alltså för att det är kul. För att jag kan. Och så kan jag nog tycka att det är avstressande, att bara tänka på att hålla balansen, att andas in och att andas ut. Ge det en chans vettja!

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *