har jag misstagit mig?

Alla julklappar klara! Eller ja, nästan alla. Mannens kvar, den svåraste såklart. Lyckokänslan av att ha det mesta klart uteblev visst lite. Var är det där lugnet, koppen med glögg, stunderna då vi blickar ut genom julstjärneklädda fönster och undrar om vi skall få en vit jul. Har jag misstagit mig? Kan man inte ha allt klart till första december och sen bara njuta? Det som jag tidigare trott är julstress är kanske helt enkelt julstämning. Att svetting flänga runt inne på NK och köpa alldeles för dyra sista minuten-klappar. Hetsäta 20 pepparkakor och bränna strupen på het glögg. Bära hem en redan barrande gran två dagar innan jul med rädslan av att annars tjuvstarta julfirandet. Nej det känns inte heller som ett bra alternativ. Hur ska man lägga upp det hela då? Jag vill ha maximal julpepp och ett härligt adventsskimmer. Får fundera lite mer på det här känner jag.

P.S. Julkalendern, vill inte rösta ned den såhär precis i början men det finns någonting i det där med en julkalender som inte utspelar sig i vintermiljö. Just saying!

Follow on Bloglovin

En kommentar till “har jag misstagit mig?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *