hemma hos…

Leilas kök

Leilas kök

Leilas kök

Leilas kök

Vi gör ett litet besök i ett av mina favoritkök nämligen hemma hos Leila Lindholm i hennes villa utanför Mariefred. Huset är byggt 1922 och är på blygsamma 400 kvm. Det är knappt att jag orkar titta för jag blir så avundsjuk. Jag älskar kök som andas matglädje, allt man kan tänkas behöva finns på armslångt avstånd. Rejäla träslevar och pepparkvarnar, koppargrytor och rivjärn, pastamaskin och vackra uppläggningsfat. Ja allt man kan tänka sig. Ett kök som används och som lockar till matlagning. Ett kök där man kokar sin egen fond, tornerar potatis,  smakar vällagrade franska viner och umgås. Ett kök där man på helgmorgnarna får nypressad apelsinjuice och Eggs Benedict. Jag vill ha ett kök värdigt en kock, endast det bästa är gott nog. Ja så vill jag ha det.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *