grattis lilla E

20131002-173809.jpg

Idag blir hon två år, hon den där lilla med tufsigt hår och dom vackraste ögonen jag vet. Jag bläddrar genom hundratals bilder från hennes två år långa liv och får något glansigt i blicken (sådär typiskt mamma/pappa blödigt) tänk att hon har funnits i våra liv i två hela år. Otroligt. Jag älskar dig Elsa, säger jag innerligt till henne, som svar sticker hon glatt fram sitt pekfinger med en jättestor snorbuse på och säger, titta mamma. Ja så kan det vara. Idag köper vi med oss glass till dagis och planerar överraskningsfest till eftermiddagen. Det blir två ljus i tårtan.

Grattis vårt hjärta!

Follow on Bloglovin

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>