klump i halsen och spenatsoppa

Elsa står det på en av hyllorna. Jag får en klump i halsen. Här är det bra om det alltid finns extrakläder förklarar en av pedagogerna. Fröken sa vi på min tid, dagis och dagisfröken. Dom visar oss vidare runt, en toalett med en mini toalettstol, handfat som är anpassade för dom allra minsta. Namnmärkra madrasser och små kuddar i ljusblå frotte. Här gör sig klumpen i halsen påmind igen. Jag ser på dom andra föräldrarna och tänker att domser så coola ut, obrydda liksom. Jag läser på veckans matsedel som sitter uppsatt i hallen att det serveras soppa och hembakat bröd idag. Spenatsoppa med kokt ägg är tydligen en favorit bland barnen. Pedagogerna på Elsas avdelning verkar lugna och trygga, dom ler varmt och ärligt när dom säger att det här kommer att gå fint. Dom förstår tänker jag. Förstår min känsla av skräckblandad förtjusning, min rädsla att lämna det dyrbaraste jag har till främlingar men också glädjen över allt nytt hon kommer att få uppleva och lära sig. Dom är tre styckan som börjar idag, Abbe, Ingela och Elsa. Jag vill berätta för dom hur speciell hon är lilla E, berätta om hennes fantastiska humor, hennes varma kramar fulla av kärlek och om hennes otroligt grymma dance moves, men jag säger inget. Det får hon visa själv för fröknarna och nya polarna på daaaaaagis!

Håll i er nu kommer vi!

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *