päroncognac och hångel

Jag känner fortfarande av  lördagsnatten i fötterna. Jag slängde av mig skorna någon gång efter midnatt och dansade glatt vidare utan. Vilken fantastisk helg vi har haft. Helt otrolig. Ett brudpar med ögonen gnistrande av kärlek till varandra. Kyssar och två förväntansfulla Ja på frågan ”tager du…”. Champagne och solsken. Stolta föräldrar, middag, tal och tårar. Skvaller på slottstrappen med ett glas päroncognac när dagens ljus börjat fly. Upptäcksfärd på slottet och hångel i chesterfieldsoffor. Vilken ära att få vara med och dela en av dom största dagarna i två personers liv.

På söndagen tog vi bilen tillbaka till stan och fick äntligen kramas och pussas med vår lilla E som varit hemma med farmor och farfar. Som vi längtat. Vi sov tätt tätt den natten och tog igen det vi missat under helgen. Det var trots allt första natten vi var ifrån varandra hon jag (!!!).

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *