Ça va och bonjour

paris14

Jag har varit i Paris två gånger tidigare, ingen av gångerna har jag låtit vinden fläkta mitt hår uppe i Eiffeltornet. Turistfälla har det sagts. Den här gången struntar vi i det. Vi har två dagar och två nätter i Paris och jag ska vara så mycket turist som det bara går. Jag har redan nu börjat lista fantastiska caféer, snygga ställen för drink innan maten, mindre konstmuseer, klassiska hotell, Pére-Lachaise och Ladurée. Vi ska dricka champagne i kupade glas, smula med croissanter, säga Ça va och bonjour, se varandra djupt i ögonen över ett bord för två och stupa i säng sent sent i en liten säng i ett hotellrum med fransk balkong.

C’est la vie!

Follow on Bloglovin

4 reaktioner till “Ça va och bonjour”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *