döskallar och kardborreband

Nu har jag äntligen tagit fram cykeln, min fina röda cykel. Vi susade fram genom stan i lördags kväll, drack en öl på en bar med rutigt golv. Såg A place beyond the pines och fällde några tårar. Söndagen börjar vi i Slatsjöqvarn med hotellfrukost och starka vindar. Vi fortsätter mot solen på söder och jag hittar en fin klänning. En äldre dam säger till mig att den är fin den där klänningen. Jag köper den inte. På loppis fyndar vi nya skor till lilla E, dom är rosa och har kardborreband. När jag betalar känner jag att jag längtar efter den där lilla. F längtar också så vi möter upp henne och mormor på Odenplan. Hon älskar dom nya skorna och jag upptäcker att det är små rosa döskallar på dom. Vi tar en fika på Himlavalvet i Observatorielunden och mamma provkör min cykel. Hon sitter högt upp med rak rygg och jag tycker att hon ser ut som mig bakifrån. Vi har samma jacka jag och mamma. När vi kommer hem är det solvarmt i lägenheten och F lagar pasta. Lilla E äter faktiskt mer än en tugga. Kvällen avslutas i källaren. Vi ska gräva fram mina vårjackor som hamnat längst in, längst ner och längst bak i helveteshålet som är vår källare. Jag är arg redan i hissen ner, källaren gör mig vansinnig. Du borde gå i anger management säger F till mig och jag håller med.

Det var vår helg i korthet, en mycket fin sådan.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *