vårluft och lakrits

Jag letar desperat efter bra tips på grym frisör i Stockholm. Jag menar kolla in utväxten på bilden ovanför! Känns som att mitt hår blir mörkare för var dag som går. Är det inte märkligt att jag i Sveriges huvudstad inte kan hitta en frisör som gör bra slingor? Fast fick just höra av en säker källa (;)) att slingor är helt ute. Jahapp.

Igår kväll stod vi ute på balkongen jag och lilla, tittade på flygplan som blinkandes for förbi på himlen, lyssnade på koltrasten och andades vårluft. Jag älskar att hon uppskattar precis samma saker som jag. När vi står där tittar hon på mig, länge, sen ler hon och kramar mig hårt. Då växer mitt hjärta och jag blir alldeles varm i magen. Precis som när man är kär.

Jo och så en ny lakritsfavorit, älskar förpackningen. Prova prova!

Follow on Bloglovin

4 reaktioner till “vårluft och lakrits”

  1. Testa The Venue! Ligger typ vid Jarlaplan! Jag har varit där 2 gånger och är jättenöjd :) Hanna kan jag rekommendera! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *