vitt och fint (om man dammsuger hela tiden)

 (Klicka på bilderna för källa)

 Smyger runt och njuter av vårt nya fina golv på övervåningen. Vårt vita fina golv. Jag tänker inte ens bry mig om att minsta lilla ögonfrans syns på det där vita golvet. Så mycket tycker jag om det. Lilla E ska få eget rum nu. Slippa dela med arbetsrummet eftersom det åker upp på övervåningen. Just nu vill hon mest leka vid TVn, ja och titta samtidigt förstås. Dåligt jag vet. Jag har sagt till henne att nu får du lova att leka inne på ditt nya rum sen. Hon svarar nej. Vilket hon gör på dom allra flesta frågorna hon får. Ska vi gå ut? Nej. Är du trött? Nej. Vill du ha en kaka? Nej. Ja du fattar. Populäraste svara ja frågan är, Vill du klättra i trappan? Ja. Det betyder att jag inte kan göra något annat än att passa henne när hon far upp och ner i trappan. Hon älskar trappan.  Speciellt det smalaste stället nästan högst upp. Stället som får det att ila i min mage när hon står där.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *