nytt golv och afternoon tea

(Klicka på bilderna för källa)

Idag skall vi lägga golv. Jag är trött innan vi hunnit börja. Hela övervåningen är nu på undervåningen. Prylar och möbler överallt. Tunga saker från sovrummet åker ut på Blocket, F säger att vi inte ska ha några möbler på övervåningen. Jag håller med. Att bära saker upp och ner för en spiraltrappa är ett helvete efter ett par vändor. Lilla E tycker det är spännande och roligt att slita runt sakerna vi försöker stuva undan i lådor och kartonger, det tycker inte vi.

Jag blundar och tänker på vita sovrum, färska vackra blommor och en kopp kaffe i lugn och ro. På lördag är vi i Mariefred på vackra värdshuset. Dom har afternoon tea för att fira Prinsessan Estelles födelsedag. Det blir mysigt.

Follow on Bloglovin

2 reaktioner till “nytt golv och afternoon tea”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *