gäspa högt och känna efter

Jag vill krypa ner under täcket och stanna där, bara ligga kvar en liten stund. Vänta på att kaffedoften når upp till sovrummet. Sträcka ut kroppen från fingerspetsarna ner till tårna, gäspa högt och verkligen känna efter hur det känns. Höra F ropa att frukosten är klar. Blunda hårt några sekunder sen stiga upp. Svepa in mig i min morgonrock och mötas av två leenden när jag kommer ner i köket. Titta, där är mamma. Så vill jag börja min morgon, varje dag. Oftast ser det inte riktigt ut så när man har små barn men det händer och dom morgnarna är guld värda.

Idag ska jag äta lunch med två vänner och deras minipojkar. Sträcka på ryggen när jag sitter samt boka två tågbiljetter Stockholm – Mariefred tur och retur. Vi ska nämligen rymma bort i helgen.

PS. Idag fyller världens roligaste, finaste, smartaste och mest omtänksamma lillasyster 15 år!!! Hurra för dig älskade M :)

Follow on Bloglovin

3 reaktioner till “gäspa högt och känna efter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *