kattskit och feta låtar

Sitter och spånar på bästa låtarna till kommande löprundor. Det var längesen jag sprang nu. Hade tidigare en fin runda runt Kungsholmen med slutspurt på Norrmälarstrand men Hagaparken är ju inte direkt kattskit det heller. Ja så fort det slutar vara så vidrigt ute snörar jag på mig skorna och gör ett trevande försök. Oftast gör jag missen att ge upp efter bara några rundor eftersom jag tycker det är så tråkigt. Men bitar man då ihop istället och kör lite till så är det så jäkla värt det. Som meditation med en grym kondis som bonus. Bästa sättet att rensa huvudet. Så har du några feta låtar så tipsa gärna!

Vad sägs förresten om dom här. Ser snabba ut :)

Follow on Bloglovin

En kommentar till “kattskit och feta låtar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *