ravioli och skämsprogram

Sjukdagarna staplas på hög här och jag önskar att vi hade fler kanaler på tvn. Åtminstone en kanal till, en som sänder olika matlagningsprogram dygnet runt. Det är så rogivande att se någon smaka av en sås,  filea en liten rödspätta, eller slå en fin majonäs. Rogivande och väldigt trösterikt. När det kommer till matlagning i tv kan jag se i princip vad som helst, nästan allt är bra. Såg du Två hungriga italienare för ett år sen eller så? Man fick följa två kocklegender på deras resa tillbaka till sin barndoms Italien. Fantastiska bilder, grym matlagning och härliga personporträtt. Efter det köpte jag hem durumvete och började kavla min egen ravioli. Sen älskade jag Two fat ladies när det gick. Det søde liv, Vad blir det för mat, Nigella, Floyd, och Jamie Oliver ja listan kan göras lång. Det jag tycker minst om är när det skall tävlas i matlagning, med undantag för Halv åtta hos mig (love it). Det är mitt skämsprogram, F slänger alltid hatiska blickar på mig när jag tittar på det. Blickar som säger, hur kan jag vara ihop med någon som ser på sån smörja. Ja det är priset man får betala när man lever med någon som arbetar med film. Det är inte vad skit som helst som visas på vår tv. Förutom när jag tittar då förstås :).

Våga förresten ge BLT Springrollsen en chans, det tänker jag göra. Klicka på bilden för recept.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *