Hestraplattor och ny grill

Den här våren åker allt vi har på balkongen till Myrornas. Vi ska unna oss att köpa något nytt och snyggt. Jag tänker mig någon slags ”kökssoffa” där man kan bulla upp med en massa vackra kuddar. Lite tjusiga pallar som man kan stapla ihop när man inte är så många och så en ny grill förstås. Markisen ska upp och snygga Hestraplattor får ersätta trätrallen från Ikea som blivit så sliten. Jag vill ha krukor med lökar, gräs, rosor och kryddor precis överallt. En krukfavorit från Formexmässan var dom från OOhh (sista bilden), tillverkade av återvinningspapper, sand, naturlig latex. Själva bottenplattan är gjord av restprodukter från möbelindustrin. Det fiffigaste är att dom är helt vattentäta. Riktigt snygga. Fanns i vitt och svart också men den här pappersbruna var nog min favorit. Eftersom min kära mor har sådan god smak så kommer hon att sälja dom i sin butik Magasin19 i vår.

Tjoho!

Follow on Bloglovin

2 reaktioner till “Hestraplattor och ny grill”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *