croissanter vs LCHF

I måndags testade vi lite LCHF här hemma, ingen succé direkt. Men du vad med smör man ska äta hela tiden. Smör på ägget, smör på osten, smör på skinkan, smör i kaffet, ja du fattar. Läste lite och tydligen ska man testa ett par månader minst, ja innan man kan se några fördelar såsom att man blir piggare, starkare osv. Vi testade en dag. Jag vet en sak som skulle göra mig piggare och starkare. Sömn. SÖMN! Nej men allvarligt, tänk vad en dag utan kolhydrater kan göra. Vi gick runt här hemma och sörjde. Sorg över surdegsbröd och pasta som vi aldrig mer skulle kunna äta, semla på fettisdagen hur skulle det bli med den och hur skulle vi klara helgfrukosten utan croissanter. Ja herregud vilka lyxproblem. Nej, i tunnan med den idéen.

Appropå semla, har du smakat dom från Lux på Lilla Essingen?

Follow on Bloglovin

2 reaktioner till “croissanter vs LCHF”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *