doften från farmors tvål

memories

Här hemma pratar vi mycket om att spara ordentligt, lagra allt på externa diskar, backa upp allt en extra gång. Vill vara riktigt säkra på att allt finns kvar. Sparas. Jag tänker ofta på det där. Det där med minne. Minnet. Minnen. Det finns så mycket jag vill spara och det enda stället jag vet att jag kan lägga allt är i minnet. Det går liksom inte att förvara minnet av doften från farmors tvål på annat sätt. Eller ljudet av dörren till garaget i huset där jag växte upp. Min farfars alldeles speciella sätt att bläddra i en tidning. Känslan dom första dagarna på mitt livs första jobb. Luften på mormor och morfars vind en het sommardag. Visst du kan skriva om det och ta fina foton men inget kan ersätta minnet. Originalet.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *