Edith Piaf och en liten lur

Hej 2013! Så var det äntligen lagligt att se fram emot sommaren igen. Som jag längtar. Varm sand, kalla bad, sandaler och långa kvällar. Om man skulle ta och fara på en liten semester ändå.

Nyårsafton igår, det vart en lyckad kväll. Vi var hemma hos oss, ett litet gäng. Nio vuxna, fem barn och en hund. Vi lagade en massa god mat, drack vin och lyssnade på Edith Piaf. F känner sig lite snuvad på själva tolvslaget bara eftersom han fick trösta lilla E som vaknat av alla fyrverkerier. Detta medan vi andra drack champagne på balkongen och ropade Gott nytt År och den var fin, och titta den. Ja efter lite klirrande med glas och skålande med grannarna var det bara att slänga av sig pälsen och gå upp för att avlösa F. Jag måste säga att det var inte så dumt att krypa ner och värma sig bredvid en varm och kramig liten. Bara blunda lite lite grann. Här hävdar jag bestämt att jag inte somnade men när jag kom ner igen hade nästan alla gått hem så det blev väl en lite lur ändå. Tänk att man alltid ska mörka sånt där. Ja att man somnar menar jag. Klassiker när man kollar på film. Hallå du sover ju! Nej det gör jag verkligen inte, jag vilar ögonen bara. Jag hör ju vad som händer hela tiden.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *