vackra golv och punschveranda

Lisa Larson

Lisa Larsson Lisa Larsson

Så ser det ut hemma hos henne, keramikern Lisa Larsson. En fantastisk gård bland sädesfält och körsbärsträd på Österlen. Det är så otroligt inspirerande att komma hem till människor som har samlat vackra saker under ett helt liv. Saker med en historia som nu pryder väggar, tak och golv. Åh ibland längtar jag efter att bo i hus ändå, ett gammalt hus med vackra golv och en liten punschveranda. Fast jag vet att jag bara skulle bli mörkrädd och köpa alldeles för många stolar med en idé om att göra om dom. Men det är kanske en vanesak det där med att bo i hus och inte ha grannar på andra sidan väggen. I min första egna lägenhet på Lilla Essingen kunde jag varje natt höra mannen i lägenheten rakt ovanför gå på toaletten, sådant kan man ju faktiskt klara sig utan. Katten på första bilden har jag förresten trånat efter länge…

Follow on Bloglovin

2 reaktioner till “vackra golv och punschveranda”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *