blöta skor och Opium

Puh. Igår gjorde vi det. Gav oss ut på klappjakt. Vi tänkte att om vi går ut riktigt tidigt så är det nog lugnt. Vi var riktigt riktigt tidiga, så tidiga att inget öppnat. Så tidiga att vi hann med att få blöta skor, lågt blodsocker och slut på tålamod långt innan butikspersonalen ens klivit ur sängen. Nåväl. När klockan slår öppningstid och vi tagit oss in, besökt damrum/herrum/skötrum, ätit lunch , klätt av och på liten E så har liksom halva dagen redan gått. Inga julklappar så långt ögat kan nå. Dåligt beslut är då att gå dit alla andra går när dom inte heller hittat några värdiga klappar att ge sin familj, nämligen Åhlens. Vi går till Åhlens, dom har ju allt. Efter typ 2 minuter på parfymavdelningen i blöta skor, ullvantar, ullmössa, fuskpäls och halsduken tre varv runt halsen försvinner golvet under mig. Det känns lågt i tak, en röst i högtalaren varnar för ficktjuvar och en dam i minkpäls sprutar en av tidernas tyngsta doft Opium runt sig. Nej sorry syrran jag pallade inte att vara kvar, du får ingen parfym i år! Så naivt av mig att tro att en vecka innan julafton är att vara ute i god tid. Det blir till att göra om och göra rätt till nästa jul. Precis som varje år.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *