gud i höjden detta har jag gjort i slöjden

Ägnar kvällen åt att putsa mässing, har utökat samlingen lite idag. Vilken lyx det är egentligen att F är frilans och jag är föräldraledig, då kan vi sällskapa runt på stans loppisar dagar som denna. Stod och klämde på en träljusstake för fem kronor och blev plötsligt lite ledsen. Under den stod ett namn och ett datum. Någon hade gjort den i slöjden. Stolt tagit hem den och visat föräldrarna, kanske gett den i julklapp till en mormor eller en morfar. Nu hade den hamnat här, av datumet att döma många långa år senare. Jag hoppas att någon köper den så den får stoltsera med ett par ljus under julaftonskvällen, det är den värd. När mässingsputsandet är klart ska jag se hur många saffransskorpor jag kan äta utan att skämmas. God kväll.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *