tidig kväll

På spåret, jag tycker inte det är lika bra när Stefan Holm är med. Förlåt, han är jätteduktig men jag slappnar liksom inte av när han är där i rutan. Dialekten? Äh jag vet inte. F är på ryskt julbord och skickar sms på diverse skaldjursplatåer, kaviar, champagne och annat smarr. Jag spelar ointresserad, dricker te och doppar halvbrända pepparkakor. Ramlade in i en antikaffär på Odengatan idag, damen som har den var överlycklig för hon hade just kommit över ett dödsbo där kvinnan i familjen varit en stor smyckessamlare. Ni kan ju tänka er, jag fick titta på säkert 200 vackra ringar och provade väl åtminstone en femtedel av dom. Jag älskar gamla smycken, måste tillbaka och prova fler, kanske någon av dom hamnar på önskelistan till jul. Stället heter Epok Gammalt & Nytt, en sån typisk butik där man tittar i fönstret men aldrig går in. Gå in! Jag lovar att du hittar något du tycker om, kläder, skor, smycken och en massa andra vackra saker.

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *