kaffe med varm mjölk

Idag ville jag bara sticka huvudet under täcket och aldrig kliva upp. Trött. Men lilla E hon vill alltid gå upp så fort vi vaknat, inte ligga kvar, somna om och njuta av bomullslakan mot morgonvarm hud.

Igår hade vi frukost på Petite France, jag en vän och hennes syster. Surdegsbröd och goda ostar, personalens samtal på franska, ensamma vuxna som sörplar Café au lait och fotar sin chokladcroissant. Jag tycker mycket om ställen som serverar kaffe med varm mjölk i skålar, det känns mer franskt då, och det gillar man ju:) Vi satt kvar tills lunchgästerna började strömma in och konstaterade att man borde ta 3 timmar långa frukostar oftare.

Follow on Bloglovin

3 reaktioner till “kaffe med varm mjölk”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *