Godmorgon lördagslistan

Det finns alltid en rolig att göra-lista och en tråkig. På min roliga finns att klä om köksstolarna, måla om spegeln vi ska hänga upp i hallen, bläddra igenom buntar av inredningstidningar på jakt efter det perfekta sovrummet, baka saffransskorpor. Listan är lång så jag stoppar där. På min tråkiga står det bland annat behandla skinnet i vår tjusiga soffa, tvätta fönster, ordna kaoset i köksskåp och lådor, laga hålen i mina strumpor så stortån slipper kika fram i tid och otid.

Fast egentligen är den tråkiga lite av en blufflista. En rökridå som maskerar det stora jobbiga värdelösa vi borde tagit hand om för mer än ett år sen, huuua. Källarförrådet. Det kan inte vara många i innerstan som har ett avslappnat, ångestfritt förhållande till sitt förråd. F har sen några månader tillbaka helt slutat gå ner dit med förevändningen att jag hittar ju så mycket bättre där nere. Vi har så mycket saker där nere och jag skäms lite över att jag inte vet vad. Nej vi kommer inte rensa förrådet den här helgen heller. Idag vill jag dricka kaffe, sätta upp kulörta lyktor på balkongen och kramas.

Follow on Bloglovin

2 reaktioner till “Godmorgon lördagslistan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *