naturlig och långsam

 

Croline Gomez, natural and slow design. Jag gillart! Själv känner jag mig lite slow idag. 30års firande igår, jag önskar jag kunde säga att det är därför jag är trött, långsam och känner mig som att halva hjärnan saknas. Men det är nya tider nu, det som jag är trött av är inte sena nätter på galna fester utan galna nätter med pigg unge. Måste. få. Sova. Nu. Idag är det strålande sol ute. Vi är inne. Måste städa. Litet försenat kalas imorgon igen för liten E som nu inte är ett år längre utan ett år och en månad, men vad gör väl det. Jag firar henne gärna varje dag om det är så. För trots sömnlösa nätter så vaknar man ju där bredvid henne varje morgon med en underbar känsla av att hon är vår. Ha en fin lördag alla!

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *