godmorgon fina fredag

Härligt med fredag, även om jag njuter av att vara föräldraledig just nu och inte behöver jäkta iväg till jobbet så är det ändå något alldeles speciellt med fredagar. Stor knäckemacka med ost och varm choklad, och ja man får doppa. Det är inte alls fel att doppa hårt bröd, jag skulle nästan föredra det tror jag. Smöret lämnar en liten glansig yta på chokladen, mumsigt.

Ja hur som helst, ringjakten fortsätter idag. Vi styr kosan mot söder. Kanske tänker jag och håller tummarna. Det är svårt att bestämma vad man vill ha, inget man gör på en kafferast blev vi informerade sist vi var ut. Nähej tänkte jag och kände mig lite dum som inte visste att diamantringar de ska minsann in på service vartannat år.

F ska in på service idag, det där skägget skall göras något åt, kanske piffas till i någon ny modern skäggstil vad vet jag. Jag känner mig spänd på om barberaren kommer att slipa rakkniven, ni vet på ett sånt där smalt skinn som de gör i vilda västern, eller om han redan förberett det innan F kommer. Jag menar en del kunder kanske är rädd för knivar. Spännande tycker jag. Skägg är spännande, det ger karaktär. Det är nya pondusgrejen, ja istället för den där gubbmagen som tidigare kallats pondus. Känns fräschare, snyggare och förmodligen mer hälsosamt med ett schyst skägg än en mage som hotar skjuta iväg skjortknapparna så fort man tar en kaka till kaffet.

Follow on Bloglovin

2 reaktioner till “godmorgon fina fredag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *