Välkommen hem underbara

Sen vi köpte ny soffa för drygt två år sedan har vi letat efter det perfekta soffbordet, lika svårt som att hitta en schyst tv-bänk typ. Vi har under tiden och högst tillfälligt (!) haft ett litet Stringinspirerat hallbord, ni vet ett sånt med en liten hylla under för tidningar eller liknande. Så igår händer det, i en källare på Surbrunnsgatan full av snygga gamla prylar och möbler, vi ramlar på det perfekta soffbordet. Så här i efterhand när vi tänker på detta underbara ögonblick är det nästan som att vi hör klockor som spelar och ett visst ljus letar sig in i källaren. Det känns alltså lite som att någon där uppe tyckte att vi efter år av nötande med det gamla hallbordet äntligen förtjänat detta. Nej fy nu överdriver jag nog lite. Hur som helst, där stod det, vårt nya runda soffbord i rotting och med tjusig säkert väldigt tålig glasskiva. Väl på plats var det om möjligt ännu snyggare än förväntat, jag tror faktiskt att vi gjorde en liten segerdans så snyggt som det var, det liksom bara andades Svenskt Tenn i all sin rottingprakt. Såhär 20 timmar senare är bordet fullt av små små handavtryck och spår av en liten tunga som inspekterat glasskivan noga, men vad gör väl det:)

Follow on Bloglovin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *